Klinikken anbefaler Omega Cure!

Produktet kan kjøpes på klinikken eller bestilles her

Omega Cure

omega3
OMEGA CURE er markedets eneste ferske omega-3.
OMEGA CURE gir deg riktig dose med bare to teskjeer.
OMEGA CURE er velsmakende, bredspektret og potent.

Omega Cure er fersk, naturlig bredspektret høypotent omega-3 fiskeolje uten verken lukt eller smak av fisk. Omega Cure kan på mange måter sammenlignes med ”Kaldpresset Ekstra Virgin Olivenolje” siden begge er naturlige, produsert uten tilsetninger av noe slag og heller ikke utsatt for ekstrem behandling som kan medføre at molekylene endres. Oljens integritet og gode egenskaper bevares fullt og helt. 

Ved produksjonen velges fisken spesielt og prosessen sørger for at oljen ikke utsettes for luft. Luft fører til at oljen oksiderer, noe som gir vond lukt og smak. Det eneste som fjernes fra oljen er metaller og naturens giftstoffer.

Oljens renhet og naturlige tilstand gjør at den må behandles som ferskvare og oppbevares kjølig. På samme måte som en god kvalitets olivenolje vil også Omega Cure stivne ved lave temperaturer. Noen få minutter på kjøkkenbenken før bruk gjør oljen lettflytende og enkel å ta.

 
Ambo Europe AS, sammen med AMBO Health i USA mener oppriktig at naturen er best naturlig og oljen som brukes i Omega Cure kan ikke sammenlignes med de mange ulike syntetisk fremstilte omega-3 preparater
 
 

Overlegen smak

Omega Cure er den eneste naturlige fiskeolje uten smak eller lukt av fisk. Du kan velge å ta den i eget målebeger, teskje eller blande den med mat. Du kan ta den sammen med appelsinjuice eller yoghurt til frokost eller blande den i salatdressingen til middag. Den er så naturlig at du endog kan blande den med iskremen til dessert. Vi ser at det er mange som i ennå større grad ønsker å bruke Omega Cure som en del av et kostholdsregime eller ulike former for behandling, og at det derfor er mer praktisk med Omega Cure helt uten smak. Alle vil kunne ta riktig dose med de essensielle omega-3 fettsyrene hver dag, selv barn. Ingen piller eller kapsler å svelge. Ingen ”etterdønninger” med smak eller ubehag, bare positiv effekt.

 
 

Kvalitet?

Oljen blir produsert under de strengeste forhold og utsettes nesten ikke for oksygen. Dette innebærer at oljen bevarer sin friskhet og får ikke anledning til å utvikle sjenerende lukt og smak normalt forbundet med fiskeolje.
Glassflasken er valgt for nettopp å bevare oljens kvalitet og selv det klare glasset slipper ikke gjennom skadelige stråler som kan forringe kvaliteten.
 
 

Ferskhet

Omega Cure må behandles som ferskvare. Etter at flasken er åpnet må denne oppbevares kjølig. Flaskens størrelse er valgt nettopp fordi den inneholder en måneds normalt forbruk. Dersom du bestiller 6 eller flere flasker til eget forbruk bør du kunne oppbevare de flaskene som ikke er i bruk i fryser. Holdbarheten er 8 måneder i fryseren, 3 måneder uåpnet i kjøleskap og 6-7 uker i kjøleskapet etter at flasken er åpnet.
 
 

Naturlig?

Omega Cure er fremstilt av selektert fisk. Oljen fremstilles gjennom en moderne og helt unik prosess som resulterer i markedets eneste bredspektrede olje som har bevart sin integritet og naturlige egenskaper og må ikke forveksles med eller sammenlignes med syntetisk fremstilt omega-3. ?
 
 

Trygg og sikker

Omega Cure er renset og fri for de alle giftstoffer og metaller som kan forekomme i fisk.
I USA anbefales Omega Cure til gravide og spedbarn.?
 
 

Styrke

Omega Cure innholder konsentrert EPA/DHA sammen med andre omega-3 fettsyrer.
Forholdet mellom EPA og DHA i Omega Cure er 1:1. Dette forholdet anses for å være optimalt for maksimal utnyttelse i kroppen gjennom økt fleksibilitet i cellemembranene.

 

Riktig dose – målbare resultater

Omega Cure er utviklet av Dr. Anne Marie Chalmers og Dr. Bo Martinsen. Begge har drevet med betydelig forskning innen kosttilskudd og vitaminer i tillegg til deres arbeid innenfor forebyggende og allmennmedisin. De anses i dag for å være ledende på omega-3 i USA.

Deres arbeid har ført frem til Omega Cure som på en enkel måte gjør det mulig for alle å ta riktig dose med det viktigste kosttilskudd vi skal ha – omega-3. Riktig og effektiv daglig dose med Omega Cure gir deg 2 gram med fettsyrene EPA og DHA. For å oppnå denne dosen med andre produkter må du ta minst 8-12 kapsler, i noen tilfeller helt opp til 20-30 kapsler, eller en stor laksemiddag?

 

Helsegevinst

 

Produktfakta

Hver flaske inneholder 240ml
Tilsvarende 30 doser a to teskjeer
 

Næringsinnhold

Omega-3 pr dose (8) ml
EPA 1005 mg
DHA 1005 mg

Ingredienser: Fiskeolje, Rosmarin ekstrakt, ascorbyl acetat og (soya) lecithin samt naturlig smak av sitrus (appelsin) og vanilje.

Annen omega-3 575 mg
Vitamin A 25% av dagens behov
Spor av vitamin D og E
Peroksidtall: 0,1 meqO2/kg
Anisidintall: 2,9
TOTOX: 3,1 (angir total oksidasjon)
Kalorier 8 kcal/ml