SHINE er en eksklusiv sertifisering for kiropraktorer som ble dannet i 2011 gjennom et samarbeid med Chiropractic Leadership Alliance og Dr. Ned Hallowell – en verdensautoritet innen ADHD.  Dr Hallowell er utdannet psykolog, har skrevet 18 bøker og vœrt på utallige TV-show om ADD/ADHD(Oprah, Dr.Oz  etc). I SHINE smelter psykologien og mestringsstrategiene sammen med den funksjonelle neurologien og helhetstenkningen i kiropraktikken.

Denne unike protokollen tilbys kun av SHINE-sertifiserte klinikker. Kiropraktor og fysioterapeut Ronny Håkerud har gjennomført omfattende trening med Dr. Hallowell og hans team for å kunne bringe SHINE til Norge og Nordstrand. Les mer om vårt SHINE program her: http://nordstrandkiropraktorklinikk.no/adhd/programoversikt-shine/

”Vi bestemte oss for å bli et SHINE-senter fordi vi ser altfor mange barn og voksne med ADD/ADHD som ikke klarer å utnytte de positive egenskapene sine, men graver seg ned i de negative. Vårt mål er å hjelpe barn og voksne med ADD/ADHD til å se disse egenskapene som fordeler i livet, slik at de kan bryte barrierer, oppnå suksess og avdekke deres fantastiske potensiale”

Kiropraktor og fysioterapeut, Ronny Håkerud    
 

Ronny
Dr Ned Hallowell og kiropraktor Ronny Håkerud